Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayramiç Belediyesi, virüsü ciddiye alıyor

Koronavirüs salgını konusunu oldukça

Koronavirüs salgını konusunu oldukça ciddiye alan Bayramiç Belediyesi, pazar alanındaki önlemlere devam etti. Dezenfekte tüneli sayısını 2’den 3’e çıkaran Bayramiç Belediyesi, bekleme sırasında yoğunluk olmaması için farklı iki yerden giriş sağladı. Pazar yerine giriş yapan her vatandaşın ateşini ölçen ve maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıtan zabıta ekipleri, halkı pazar alanına 10’lu gruplar halinde aldı

Bayramiç Belediyesi’nin haberine göre; Bayramiç Belediyesi koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında çarşamba günü kurulan pazar yerinde aldığı tedbirlere devam etti. Dezenfekte tüneli sayısını 2’den 3’e çıkaran Bayramiç Belediyesi, bekleme sırasında yoğunluk olmaması için farklı iki yerden giriş sağladı.

Pazar yerine giriş yapan her vatandaşın ateşini ölçen ve maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıtan zabıta ekipleri, halkı pazar alanına 10’lu gruplar halinde aldı. Ayrıca görevliler, vatandaşların giriş sırasında ve pazar alanında sosyal mesafe kuralına uyup uymadıklarını kontrol etti, gün içerisinde sık sık yapılan anonslarla uyardı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech