Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

23 Nisan’da Kazdağları’nı boya!

Çanakkale Belediyesi tarafından yapılan

Çanakkale Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Corona virüsü tedbirlerinin gölgesine kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çocuklara müjde verildi. Açıklamada “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için adresinize teslim edeceğimiz Kazdağları temasıyla hazırladığımız boyama kitapları ve Türkiye Bayrağı bayraklarımız, gelecek sağlıklı günler için bugün evde olan çocuklarımıza armağanımızdır” denildi.

Çanakkale’nin en önemli doğal miraslarından Kazdağları, çocukları boyama kitaplarında bekliyor! Çanakkale Belediyesi’nin yaptığı açıklamaya göre Corona virüsü önlemlerinin gölgesinde buruk bir şekilde kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara hem doğa sevgisi aşılayacak hem de el becerilerini geliştirecek bir boyama kitabı hediye edilecek.

“BUGÜN EVDE OLAN ÇOCUKLARIMIZA ARMAĞANIMIZDIR”
Kazdağları temasıyla hazırlanan boyama kitapları, minik öğrencilere belediye tarafından ücretsiz gönderilerek adreslerine teslim edilecek. Konuyla ilgili Çanakkale Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şöyle dendi:

“Açıklamada “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için adresinize teslim edeceğimiz Kazdağları temasıyla hazırladığımız boyama kitapları ve Türkiye Bayrağı bayraklarımız, gelecek sağlıklı günler için bugün evde olan çocuklarımıza armağanımızdır.”

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech