Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Vapur Bey

İnternet Tanrı ve Çay Mevzusu

Bugün internet konsepti her yerde. Her taraf internet, her adımımız internet. İnternet, internet, internet.

İşlerimizi kolaylaştırıyor internet. Bu protokol aracılığı ile birçok işimizi evden hallediyoruz, birçok bilgiye anında erişim sağlıyoruz.

İnternet sayesinde sanat algımız, hayat algımız bile değişti.

İnternet İstismarı
İnternet istismarı diye bir şeyden bahsetmek istiyorum size. Temel anlamıyla interneti anlamamak. İnternet konseptine RECEP İVEDİK gibi davranmak. Deyim yerindeyse internete KONUŞMA LAYN! demek.

Teknolojinin nimetlerini SÖMÜRMEK. İSTİSMAR EDER GİBİ SÖMÜRMEK. Sokak köpeğine balgam atar gibi WHATSAPP dan fotoğraf göndermek sağa sola. Belediyenin duvarına işer gibi FACEBOOK’tan yorumlar yazmak. Bütün bunlar internet istismarı dediğime örnekler.

Bir başka deyişle ÇAĞIN gerisinde kalmamaya çalışırken. ÇAĞIN konuşmasını bölüp durmak.

Çay Mevzusu
Çay fazlası ile hypelanmış bir içecek. (hype = gereğinden fazla övgü, abartı) çay üzerine edebiyat falan bir sürü mevzu. Tabi Cemal Süreya gibi değil. Konun başı sonu yokken birden. EN İYİSİ ÇAY KOYMAK BELKİ DE. ÇAY EN BÜYÜK DOSTTUR yazan tırt tiplerden bahsediyorum. Benim listemde böyle insanlar var. 2-3 tane ama var. Birbirlerinden alakasız yerlerde, alakasız şehirlerde, alakasız sosyal ilişkilerde yetişmiş bu insanlar aynı çay edebiyatına sahipler. Birazcık romantik tipler aslına bakarsanız bunu yadsıyamam ama kendi romantizmlerini kafa kola almışlar sanki. Konuyu ÇAY SIĞLIĞINDAN bir adım öteye taşımıyorlar ısrarla. Bu tip insanlara şu şekilde seslenmek istiyorum.

EY DOST

bari konunun başını anlat. Biz de bilelim. Yarısından başlayan senaryolar gibi başlama şu mevzuya. O senaryolar en azından konunun devamında eskiden kesitler gösterip olayı açıklıyorlar ama sen, SEN ÇAYKOLİK SEN! ara ara gelip çay edebiyatı yapıp gitmekten başka bir işe yaramıyorsun. Biliyor musun sırf senin yazdığın tırt laflar aklıma gelmesin diye ÇAY İÇMEYİ AZALTTIM. Belki de en sevdiğim içecekti. YALNIZ GECELERİMİN TEK DOSTUNU, GÜNEŞ DOĞARKEN BİR BAŞKA, BATARKEN BİR BAŞKA SEVDİĞİM KARADENİZ FIRTINASINI senin yüzünden az içiyorum.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech