Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu da ‘halkın hediyesi!’

Çan Belediyesi, imkanı olan

Çan Belediyesi, imkanı olan vatandaşların desteği ile ‘Dayanışmaya el ver’ isimli bir çağrıda bulunarak ihtiyaç sahipleri için yardım paketi hazırladı. Paketin üzerinde ise ‘Çan halkının hediyesidir’ ibaresinin yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Çan Belediyesi tarafından hayata geçirilen projede imkanı olan vatandaşlar ihtiyaç sahiplerine el uzattı. Paketin üzerinde ise ‘Çan halkının hediyesidir’ ibaresinin yer alması dikkatlerden kaçmadı. 

Konuyla ilgili Çan Belediye Başkanı Bülent Öz tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “‘Dayanışmaya El Ver’ çağrımıza destek veren hemşehrilerimize sonsuz teşekkürler! Koronavirüs sürecinde ekonomik sıkıntı çeken vatandaşlarımız için, zor günlerden birlik ve beraberlik ile çıkmasını bilen ve bu süreçte dayanışma ruhunu gösteren siz değerli Çanlı hemşehrilerimizin desteği çığ gibi sürmeye devam ediyor.”

“Vatandaşlarımızın desteği ile ikinci gününü yaşadığımız ve Çan halkının hediyesi olan ‘Dayanışma Paketi’ ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yola çıktı. İmkanı olan vatandaşlarımıza, ihtiyaç sahiplerine daha fazla ulaşmak adına ‘Dayanışmaya El Ver’ çağrısına cevap verdikleri için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Esra Çanlı

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech