Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çan Belediyesi maske dağıttı

Çan Belediyesi tarafından yapılan

Çan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Zabıta Müdürlüğü ekiplerince maska takmayan vatandaşlara maske temininde bulunduğu ifade edilerek “Ekiplerimiz, maske takmayan vatandaşlarımıza uyarılarda bulunarak kendilerine maske temin etti ve maskesi olmayan vatandaşlarımızın 0850 522 17 17 hattını arayarak Çan Belediyesi Mavi Masa ile irtibata geçilmesi hususunda bilgilendirmede bulundu” denildi.

Çan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Corona virüsü ile mücadeleye son hız devam edildiği ifade edilerek bu bağlamda belediye ekiplerince halka maske dağıtımı yapıldığı da belirtildi. Açıklamada, maskelerin halka ücretsiz temin edildiği vurgulanarak şöyle denildi:

“Maske temini hususunda mavi masa ile irtibata geçebilirsiniz. Vatandaşlarımızın maske kullanımı konusunda duyarlı ve hassasiyet göstermelerini bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz maske takmayan vatandaşlarımıza uyarılarda bulunarak kendilerine maske temin etti ve maskesi olmayan vatandaşlarımızın 0850 522 17 17 hattını arayarak Çan Belediyesi Mavi Masa ile irtibata geçilmesi hususunda bilgilendirmede bulundu.”

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech