Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PTT maske dağıtacak ama sistem çöktü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, Sağlık ve Ulaştırma Altyapı Bakanlıklarının koordinasyonunda, vatandaşlara maske dağıtımı yapılacak. 20-65 yaş arası başvuruda bulunan  vatandaşlara, maskeleri evlerine teslim edilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile iki bakanlık koordineli çalışmak üzere kolları sıvadılar. Sağlık Bakanlığı ve Ulaştırma-Altyapı Bakanlığı koordinasyonunda, geçtiğimiz gün vatandaşlara maske dağıtımı yapılacağı duyuruldu. PTT tarafından, başvuruda bulunan, 20-65 yaş arasındaki vatandaşların evlerine 1 maket maske teslim edilecek. 1 paket maskede ise 5 adet yer alacak. T.C kimlik numarası ve isim-soyisim ile başvurular, maske.epttavm.com adresi üzerinden yapılacak.

Sistem üzerinden, başvuruda bulunacak vatandaşlar, aile bireyleri içinde maske talebinde bulunabilecekler. Maskeler, başvuruda bulunan vatandaşların, başvuruda belirttikleri adreslere PTT kargo ile ücretsiz olarak taşınacak.

Geçtiğimiz gün duyurusu yapılan maske dağıtımı konusuyla ilgili çok sayıda vatandaş başvuruda bulundu. Sistem geçici bir süreliğine kilitlendi.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech