Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pazarda yoğun korona önlemleri

Bayramiç Belediyesi, ilçede kurulan

Bayramiç Belediyesi, ilçede kurulan pazarda Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yoğun önlemler aldı ve denetim gerçekleştirdi. Başkan Mert Uygun da ekiplerin yanında yer alarak “Halkımızın sağlığı önceliğimizdir. Ekiplerimiz, özverili bir çalışmayla görevlerini yerine getiriyor. Biz de ekiplerimizin yanında oluyoruz. Bugün de pazar alanında gerekli önlemleri aldık, çalışmaları yaptık. Salgınla mücadelede kurum olarak üzerimize düşeni eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bayramiç Belediyesi’nin haberine göre; Belediye’nin Koronavirüs salgınıyla mücadelesi devam ediyor. Bayramiç Belediyesi ekipleri, ilçede cumartesi günleri kurulan pazarda, yoğun önlemler aldı ve denetim gerçekleştirdi. Pazar alanında yoğunluk yaşanmaması için giriş-çıkış noktaları hazırlayan ekipler, vatandaşlara maske dağıttı ve ateş ölçümü yaptı.

Pazar esnafını tek tek dolaşarak maske ve eldiven takılması konusunda uyaran zabıta ekipleri, sokağa çıkma yaş sınırlamasına uyulup uyulmadığını da sıkı bir şekilde takip etti. Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, başkan yardımcıları Ahmet Karadeniz ve Hasan Ferdi Yılmaz da pazar yerini dolaşarak esnaf ve vatandaşları uyardı.

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ EKSİKSİZ OLARAK YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Bayramiç’te salgınla mücadele için gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirten Başkan Uygun, “Koronavirüsle mücadelede yoğun bir mesai içerisindeyiz. Halkımızın sağlığı önceliğimizdir. Ekiplerimiz, özverili bir çalışmayla görevlerini yerine getiriyor. Biz de ekiplerimizin yanında oluyoruz. Bugün de pazar alanında gerekli önlemleri aldık, çalışmaları yaptık. Salgınla mücadelede kurum olarak üzerimize düşeni eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech