Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

“Hayatın Bayramiç’te güzel olması için, evde kal!”

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Corona virüsüyle mücadele kapsamında tüm ilçeleri evde kalmaya davet ederek “Hayat Bayramiç’te güzel diyoruz ve hayatın Bayramiç’te güzel olması için evde kalmanız şart” ifadelerini kullandı.

Tüm dünyada insanlığı tehdit eden COVİD-19 Corona virüsüyle mücadelede yerel yönetimler de etkin mücadelesine devam ediyor. Geçtiğimiz gün kamera karşısına çıkan Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun da bu kapsamda ilçelileri uyardı. Uygun, “Dünyayı saran Corona virüs salgının ülkemizdeki sayısının her geçen artığını hepimiz biliyoruz. Bizler Bayramiç Belediyesi olarak Kaymakamlığımız ile iş birliği altında sizlerin sağlığı için mücadeleye devam ediyoruz. Sizden de bir ricamız var; lütfen sağlığınız ve geleceğiniz için evde kalın. Hayat Bayramiç’te güzel diyoruz ve hayatın Bayramiç’te güzel olması için evde kalmanız şart” şeklinde konuştu.

Öte yandan Mert Uygun, Bayramiç’in Pazar yerindeki yeni düzenlemeye de dikkat çekerek “Koronavirüs salgını nedeniyle pazar yerinde kalabalık ortamın önüne geçilmesi için giriş ve çıkış noktaları oluşturulmuştur. İçerideki vatandaş sayısında yoğunlaşma olduğunda zabıta ekipleri sizden biraz beklemenizi rica edebilir. Pazar yerine giriş otogar tarafından, çıkış Beko bayii tarafından yapılacaktır. Giriş yapılan yerden çıkış; çıkış yapılan yerden giriş yapılmayacaktır. Lütfen kurallara uyalım” ifadelerini kullandı.

 

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech