Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biga’da Sokak Hayvanları Yalnız Değil

Biga Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri

Biga Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında beslenme imkanları azalan sokak hayvanlarını düzenli olarak beslemeye devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Bu zor süreçte sokak hayvanlarımızı unutmuyoruz ve besleme çalışmaları yapıyoruz. Ekiplerimiz periyodik olarak ilçemizin muhtelif yerlerine mama bırakmayı sürdürüyor. Bizlere Allah’ın emaneti olan hiçbir canlımızı özellikle aç bırakmamaya özen gösteriyoruz” dedi.

Biga Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri, Koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında işletmelerin geçici süreyle kapanması nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için ilçenin çeşitli yerlerine mama bırakmayı sürdürüyor.

Belediye ekiplerinin sokak hayvanları için düzenli olarak beslenme çalışması yaptığını söyleyen Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Zorlu bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde Koronavirüse karşı adeta bir seferberlik halinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tedbirler kapsamında tüm çalışmalarımız sürerken bu kapsamda can dostlarımız da var. Bu süreçte sokak hayvanlarımızı unutmuyoruz ve besleme çalışmaları yapıyoruz. Ekiplerimiz periyodik olarak ilçemizin muhtelif yerlerine mama bırakmayı sürdürüyor. Bizlere Allah’ın emaneti olan hiçbir canlımızı özellikle aç bırakmamaya özen gösteriyoruz.”

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech