Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu zorlu günler dayanışma ile geçer!”

Lapseki’de çalışmalarına devam eden

Lapseki’de çalışmalarına devam eden Vefa Sosyal Destek ekipleri, 2 bin aileye yardım kolisi dağıttı. Lapseki Belediyesi ise konuyla ilgili yapılan açıklamada “Belediye olarak, yaşanan zorlu günlerin dayanışma ile atlatılabileceğini vurguluyoruz” denildi.

Corona virüsü tedbirleri kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan yaşlılar, maddi imkansızlıklar çekenler ve diğer ihtiyaç sahipleri Vefa Sosyal Destek ekipleri tarafından Lapseki’de de unutulmadı. Konuyla ilgili Belediye tarafından yapılan açıklamada şöyle dendi:

“Tedbir çalışmaları kapsamında temizlik ve dezenfekte uygulamalarını sürdüren, vatandaşlara ‘Evde Kal’ çağrısı yapan Belediyemiz, ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı. Belediye olarak, yaşanan zorlu günlerin dayanışma ile atlatılabileceğini vurguluyoruz. Vefa sosyal destek merkezlerimizin, başlattığı mücadeleye destek olup, dayanışmaya katkıda bulunan yardımsever insanlarımız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda paketleri ile katkıda bulundu. Hak sahibi vatandaşlarımıza, gelen yardım paketleri, ekiplerimiz tarafından ihtiyaç sahiplerinin adreslerine eş zamanlı teslim edildi.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech