Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GESTAŞ Sefer Saatleri Yeniden Değişti!

Çanakkale Boğazı ve adalarda

Çanakkale Boğazı ve adalarda ulaşım hizmeti sağlayan GESTAŞ, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sefer saatlerinde yeniden azaltmaya gitti. Geçtiğimiz günden itibaren yeni sefer tarifesi uygulanmaya başlandı.

Sefer saatleri ile ilgili yapılan düzenleme ile ilgili, GESTAŞ tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: “Ülkemiz genelinde koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, Sağlık Bakanlığı tavsiyesi ile başlatılan ‘evden çıkmama’ tedbirleri doğrultusunda; yaya yolcu sirkülasyonunun daha fazla olduğu Çanakkale-Eceabat, Çanakkale-Kilitbahir Boğaz hatları ve Geyikli-Bozcaada ada hattında sefer sayıları azaltılarak geçici süreyle ikinci bir sefer düzenlemesine gidilmiştir. Gökçeada-Kabatepe hattında da yine tedbirler doğrultusunda seferler azaltılmıştır.”

Öte yandan Bozcaada – Geyikli hattında Pazartesi ve Cuma günleri; Bozcaada’dan saat 07:15 ve 17:00, Geyikli’den 08:00 ve 18:00 saatlerinde seferler yapılacak olup, diğer günler sefer yapılamayacak. Dün ise Gökçeada’dan sabah 07.00, Kabatepe’den ise 10.00 seferleri de olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech