Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nihayet Özgürlük Parkı’na Yeni Tuvalet

Binlerce insanın aynı anda

Binlerce insanın aynı anda vakit geçirdikleri Özgürlük Parkı’nın kanayan yarası tuvalet problemine, koronavirüs günlerinde çözüm bulundu. Tuvaletlerin olduğu alan genişletilerek, yeni bir tuvaletin inşasına başlandı.

Bahar ve yaz aylarında, aynı anda binlerce vatandaşa hizmet veren Özgürlük Parkı, sadece park değil, aynı zamanda bir açık hava kültür merkezi görevi görüyor… Konserler, sergiler, söyleşiler ve sinema günleri gibi etkinliklerinde yapıldığı alanda aynı anda binlerce kişi vakit geçirince, ortaya tuvalet sorunu çıkmıştı.

Çok yazıldı, çok anlatıldı ama bir türlü çözüm bulunamamıştı. O alanda koronavirüs günlerinde çözüm bulunduğu görüldü. Eskiden tuvalet olarak kullanılan alanın mescit olarak kullanılacağı öğrenildi. O alana ilave olarak yan tarafa yeni bir alan oluşturulduğu görüldü. Yeni tuvaletin şimdilerde inşası devam ederken bir aya biteceği öğrenildi. Çanakkale şu koronavirüs belası geride kaldığı zaman, nihayet Özgürlük Parkı’nda tuvalet sorunu da çözüme kavuşmuş olacak.

 Tunahan Ünsal

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech