Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sokağa çıkmama önlemleri alınıyor

Türkiye’de artık her gün

Türkiye’de artık her gün biner biner artan vaka sayısı neticesinde, önlemler bir hayli arttırıldı. Kamuoyunda dillendirilen sokağa çıkma yasağı henüz gelmedi ama vatandaşlar gelirse diye hazırlıklara başladılar.

 Türkiye’de artan koronavirüs vakaları, birbirinden farklı önlemlerin alınmasına neden oldu. Alınan önlemler kapsamında, sosyal hayat sınırlandırılarak, vatandaşların evlerinde vakit geçirmeleri hedeflendi ve Çanakkale’de vatandaşlar evlerinde kalmaya başladılar. Sokaklar ve caddeler tam anlamıyla boşalırken, vatandaşın aklındaki tek soru, “Sokağa çıkma yasağı gelir mi?” oldu.

Şimdilerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından, sokağa çıkma yasağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, Soylu alabileceğimiz önlemleri aldık, önüne geçemezsek önlemler artar, sokağa çıkma yasağı gelmez diyemem demişti.

Çanakkale’de kentliler boş vakitlerinde, marketlere, manavlara giderek erzaklarını almaya başladılar. Olası bir yasak gelme durumunda balkonlar meyve ve sebze ile dolduruldu. Kentliler hazırlıklı davranarak, bir anlamda kendi tedbirlerini kendileri almış oldular.

 Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech