Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Gökçeada’da su ücretlerine yüzde 50 indirim!

İlçe halkına seslendiği bir video yayımlayan Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, bu olağanüstü durumda dayanışma çağrısı yaparken su ücretlerinde de mücadele süreci boyunca yüzde 50 indirim uyguladıklarını belirtti.

Yayımladığı videolu mesajında ülke olarak zor günlerden geçtiğimizi vurgulayarak konuşmasına başlayan Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, zor günleri ilçe halkı ile beraber aşacaklarını kaydetti.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında hayata geçen belediye hizmetlerini de yineleyerek konuşmasına devam eden Çetin, “Biliyorum ki birçok esnafımız ekonomik olarak zor durumda… Bugüne kadar bu yönde birçok karar aldık ve uygulamaya devam ediyoruz. Belediyemize ait işyerlerinin kira ödemelerini 2 ay almayacağız. Yine sizlerin evde kalmasını çok önemsiyorum. Bu yüzden evde kalma sözü veren hanelerin Netflix aboneliğini ücretsiz olarak vermeye devam edeceğiz. Siz değerli vatandaşlarımızın evlerinden çıkmadan tüm ihtiyaçlarını gidermek için ekiplerimizi görevlendirdik. Bu arkadaşlarım, ihtiyaçlarını bildiren evlere kadar ulaşıp gerekeni yapmaya devam ediyor. Bu olağanüstü durumu birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız.”

SAĞLIK PERSONELİNE OTEL, SU ÜCRETLERİNE İNDİRİM
“Yerel yönetim olarak sizlerin derdi ve sıkıntısı, benim sıkıntımdır. Sıkıntılarınızı biraz olsun azaltmak ve ekonomik olarak sizleri az da olsa rahatlatmak için yeni tedbirlerimizi hayata geçiriyoruz. Bugüne dek büyük bir özveri ile çalışan sağlık personellerimize yönelik bir otel ile anlaşma imzaladık. Sağlıkçılarımız hiçbir ücret ödemeden burada kalabilirler. Krizin başından beri sizlere ‘evdekal’ dedik. Sizler de büyük bir özveri ile bu kurala uymaya devam ediyorsunuz. Şahsım ve belediyem adına çok teşekkür ediyorum. Evde kaldığınız süre içerisinde temizlik ve hijyen çok önemli… Bu nedenle evlerde kullanılan su ücretlerinden yüzde 50 indirim yapıyoruz. Yurt genelinde tedbirler ortadan kalkana kadar indirimler devam edecektir.

BAŞKANDAN GİRİŞİMCİLERE DESTEK ÇAĞRISI
İlçedeki ekonomik zorluk içerisinde olan ailelere erzak kolisi hazırladıklarını da kaydeden Başkan Çetin, adadaki girişimcilere de seslenerek sözlerine son verdi: “Bu vesile ile adamızda bulunan ve ekonomik durumu iyi olan girişimci dostlarıma bir çağrım var. Lütfen bizimle irtibatta olun. Dayanışma ve yardımlaşma hamlemize katılın, yanımızda olun. Her türlü yardımlarınızı, ihtiyaç sahiplerine iletelim ve bütün hemşerilerimizle kucaklaşma anını birlikte yaşayalım. Bugüne kadar gösterdiğiniz dayanışma ve özveriyi, bundan sonra da göstereceğinize olan inancım tamdır. Biz yerel yönetim olarak 24 saat yanınızdayız.”

Eylem Gözeldere

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech