Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Virüsten korunmak, birbirimizi korumakla başlar!”

Çanakkale Belediyesi’ne bağlı ekipler,

Çanakkale Belediyesi’ne bağlı ekipler, Corona virüsü ile mücadele kapsamında yapılan dezenfekte çalışmalarına Aile Sağlık Merkezi ile devam ettiler. Konuyla ilgili Belediye’den yapılan açıklamada ise “Virüsten korunmak, birbirimizi korumakla başlar” ifadeleri kullanıldı.

İnsanlığı tehdit eder bir salgın halini alan Corona virüsü ile mücadele kapsamında, yurt genelinde sürdürülen dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Çanakkale Belediyesi’ne bağlı ekipler, bu kapsamda geçtiğimiz gün Aile Sağlık Merkezi’ni dezenfekte ettiler. Konuyla ilgili Belediye tarafından yapılan açıklamada da hijyenin önemi vurgulanarak “Virüsten korunmak, birbirimizi korumakla başlar” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan hastalıkla mücadelede, ‘çöpleri atarken dikkat edilmesi gerekenler’ ise yine Çanakkale Belediyesi tarafından şu sözlerle ifade edildi: “Salgın hastalık riskine karşı atık toplama çalışanlarımızı korumak amacı ile çöplerimizi atarken şunlara dikkat edelim; Yıkanabilir ve tek kullanımlık mendilleri torbalara koyun ve kapatın. Kapalı olan torbaları konteynerlerin içine atın. Konteynerlerin yanında atık biriktirmemeliyiz. Konteynerleri ve tutamaklarını temiz tutmalıyız.”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech