Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aşk korona tanımaz

Babasının kendisine verdiği isimden

Babasının kendisine verdiği isimden dolayı, herkes tarafından yakından tanınan Ata Güven, tüm olumsuzluklara karşın biricik aşkı Elif Dağlı ile hayatını birleştirdi.

Şenol- Zühre çiftinin oğulları Ata Güven, Şüheda- Mehmet Dağlı çiftinin dünyalar güzeli biricik kızları Elif Dağlı ile nikah masasına oturdu. Belediye nikah dairesinde kıyılan nikaha, günün önemi nedeniyle gençler maske takarak en mutlu günlerini farkındalık yaratarak sevdikleriyle paylaştı. Koronavirüs nedeniyle “Evde kal Türkiye” sloganına uyan gençler, nikaha da sadece annelerini ve nikah şahitlerini davet ederek hayatlarını birleştiren imzayı attılar.

Çiçeği burnunda nikah masasından kalkan genç çiftler, “Biz evlenmek için bu tarihi belirlemiştik. Korona virüsü salgını araya girince önce vazgeçtik. Sonrada bizim aşkımızın önünde engel olmamalı. Biz bu engeli de aşmalıyız dedik ve nikah günümüzden vazgeçmedik. Tek üzüntümüz bu mutlu günümüzde tüm sevdiklerimizi aramızda görmemek oldu. Bunu da sorun etmiyoruz. Aşk engel tanımaz. Bu sıkıntılı günlerin geçmesiyle bir gün sevdiklerimizle de mutluluğumuzu paylaşırız.” dediler.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech