Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederiz”

Türkiye’de artan koronavirüs vakaları

Türkiye’de artan koronavirüs vakaları karşısında, var güçleriyle çalışan sağlık personelleri için Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, “Tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederiz” paylaşımında bulundu.

Türkiye’de son 10 günde görülen koronavirüs vakalarında ciddi şekilde artış yaşandı. Yaşanan vaka artışı sonrasında, Türkiye’de ciddi şekilde önlemler alındı ve alınmaya devam ediliyor. Sağlık personelleri gece gündüz hastanelerde koronavirüs ile mücadele ederlerken, vatandaşlarda personellerin mücadelelerine, balkonlarında alkışlarla destek olmaya devam ediyor. Sağlık personellerine bir destek de Çanakkale Barosu Başkanı Av. Bülent Şarlan’dan geldi.

Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, “Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ve ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi başta olmak üzere ülkemizdeki hastanelerde çalışan doktorlara, hemşirelere ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederiz. Zorlu süreci hep birlikte atlatacağız inşallah. Fotoğraf için Dr. Mustafa Yıldırım’a ayrıca teşekkürler. Saat 21.00’de balkondan alkışlamayı unutmayalım liften” paylaşımında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech