Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GESTAŞ seferlerini azalttı

Koronavirüs salgını ile mücadele

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında tüm kamu kurumları tedbir almaya devam ediyor. Boğaz ve adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ da hafta sonu itibariyle sefer sayılarını azaltmaya gitti.

Salgınla mücadele kapsamında 21 Mart 2020 tarihi itibariyle GESTAŞ tarafından sefer sayısı azaltıldı. Kış tarifesinde sefer sayısını azaltan GESTAŞ, salgın dolayısıyla Çanakkale – Eceabat hattında 12.00, 14.00, 16.00 ve 20.00 seferlerini iptal ederken, Eceabat – Çanakkale hattında ise 11.00, 13.00, 15.00 ve 19.00 seferlerini de kaldırdı. Kilitbahir hattında da pek çok sefer geçici süre iptal edildi.

GEÇİCİ SÜREYLE SEFER SAYILARI AZALTILDI
Resmi internet sitesinden yolculara seslenen GESTAŞ, şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemiz genelinde Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, Sağlık Bakanlığı tavsiyesiyle başlatılan ‘evden çıkmama’ tedbirleri doğrultusunda; yaya yolcu sirkülasyonunun daha fazla olduğu Çanakkale-Eceabat, Çanakkale-Kilitbahir Boğaz hatları ve Geyikli-Bozcaada ada hattında geçici süreyle sefer sayılarında azaltmaya gidilmiştir.

Gemi ve iskelelerimizde gerçekleştirdiğimiz dezenfekte çalışmaları, özellikle kapalı alanlardaki daha sık temizlik uygulamaları salgın hastalık riskine karşı aldığımız başlıca önlemler arasındadır. Sizin ve çevrenizdekilerin sağlığı için sosyal mesafenizi korumaya, zorunlu olmadıkça evden çıkmamaya özen gösteriniz. Sağlıklı günler dileriz.”

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech