Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Can dostlar unutulmadı

Çanakkale Belediyesi Veterinerlik İşleri

Çanakkale Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Patican Haklarını Koruma Derneği üyeleri ile birlikte kentin değişik noktalarında yer alan mama kaplarına can dostlar için mama bıraktı. Yapılan bu etkinlikle virüs nedeniyle kapatılan iş yerlerinden sonra yiyecek bulmakta zorluk çekecek sokak hayvanlarının mağdur olmaması amaçlanıyor.

Çanakkale Belediyesi’nin haberine göre; Çanakkale Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Patican Haklarını Koruma Derneği üyeleri ile birlikte kentin değişik noktalarında yer alan mama kaplarına can dostlarımız için mama bıraktı.

Konuyla ilgili belediye tarafından yapılan açıklamada şöyle dendi: “Corona Virüsü salgını tedbirleri çerçevesinde kentimizde faaliyet gösteren lokanta ve kafelerin kapalı olması, can dostlarımızın beslenme ihtiyacını arttırmıştır. Bu bağlamda belediyemiz Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin düzenli gerçekleştirdiği mama dağıtımına, Patican Haklarını Koruma Derneği destek sundu. Kentimizin çeşitli noktalarında bulunan besleme noktalarına mamalar bırakılırken Corona Virüsünden korunulması adına ekipler tarafından gerekli önlemler alınmıştır.”

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech