Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKSA, işlemlerinizi online yapın dedi

Türkiye’nin dört bir yanında

Türkiye’nin dört bir yanında 27 il, 181 ilçe ve beldede hizmet veren Aksa Doğalgaz, ofislerinde uygulanan güçlü ve kalıcı etkiye sahip bir antimikrobiyal uygulamaların yanı sıra, Covid-19 virüsünün yayılma riskini en aza indirmek için müşterine doğal gazla ilgili tüm işlemlerini online olarak gerçekleştirmelerini önerdi.

Aksa Doğalgaz, Covid-19 virüsünün yayılma riskini en aza indirmek için müşterine doğal gazla ilgili tüm işlemlerini online olarak gerçekleştirmelerini ve fatura ödemeleri için otomatik ödeme veya banka online ödeme kanallarını kullanmalarını önerdi.

Aksa Doğalgaz tarafından online yapılacak işlemler tek tek sıralandı. Bu işlemler; Abonelik durumunuzu sorgulayabilir; abonelik süreciniz hakkında bilgi alabilirsiniz. Yeni bir abonelik oluşturmak için sözleşme sürecinizi başlatabilirsiniz. Sayacınızdaki son endeks bilgisini kullanarak doğal gaz tüketiminize ait anlık borç bilginizi hesaplayabilirsiniz. Sistemimizde bulunmayan veya güncellemek istediğiniz evraklarınızı yükleyerek bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. Alacak iade işlemleri üzerinden kolaylıkla güvence bedeli iade talebinde bulunabilirsiniz. Sayacınıza ulaşılamaması nedeniyle doğal gaz kullanımınıza ilişkin faturanızın oluşturulamaması halinde faturanızı oluşturabilirsiniz.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech