Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göğüs Cerrahisinden “Evdekal” Çağrısı!

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarından Çanakkale halkına mesaj var. Göğüs Cerrahisi Uzman Dr. Murat Uygar Yapucu ve göğüs cerrahisi çalışanları, hazırladıkları görseller ile tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını dolayısıyla vatandaşların evlerinde kalmalarını rica etti.

İlk olarak Çin’in Wuhan bölgesinde tespit edilen ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan Koronavirüs (COVİD-19), geçtiğimiz hafta itibariyle Türkiye’de de artış göstermeye başladı.

Salgını kontrol altına alan Wuhan bölgesi başta olmak üzere Çin’de hayat normale dönmeye başladı. Kontrol altına alınmasındaki en büyük etki ise insanların mecbur kalmadıkça evlerinden ayrılmamaları ve hijyene dikkat etmeleri oldu.

“SİZLER DE BİZLER İÇİN EVLERİNİZDE KALIN”

Türkiye’de de Sağlık Bakanlığı bünyesi altında yürütülen çalışmaların yanı sıra “evdekal” çağrısına uyulması önem arz ederken gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanları da vatandaşlara mesaj göndererek mecbur kalmadıkça hastanelere başvurmamalarını istedi.

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy (MAE) Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahisi-Nefroloji Servisi çalışanları, hazırladıkları kağıtlarla kent halkına evde kalmaları çağrısında bulundu.

Görsellerde şu ifadelere yer verildi:

“Biz sizin için buradayız. Lütfen sizler de bizim için evlerinizde kalın!!!”

Eylem Gözeldere

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech