Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Balkondan kemanıyla Çanakkale Türküsü’nü çaldı

Adanalı Kemancı Uğur Yıldırım, Corona virüsü sebebiyle evlerine kapanan vatandaşlar için kemanına sarıldı. Yıldırım, kemanını eline alarak balkona çıktı ve Çanakkale Türküsü’nü çalmaya başladı.

Tüm dünyada bir salgına dönüşen Corona virüsü, Çin’in Wuhan kentinden başlayarak kısa sürede evrensel bir salgın halini aldı. İtalya, Fransa, İspanya, Almanya, İngiltere gibi Avrupa ülkelerini de ciddi anlamda etkileyen salgın, geçtiğimiz haftadan itibaren ise Türkiye’de de görülmeye başlandı. Türk vatandaşları da bu sebeple salgın riskini azaltmak için evlerine kapandı. Yurdun dört bir yanında gerekmedikçe sokağa çıkmayan ve adeta ‘gönüllü karantina’da olan vatandaşlara biraz olsun moral vermek isteyen Uğur Yıldırım isimli bir kemancı, Adana’da vatandaşlara müzik ziyafeti verdi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü olması nedeniyle evinin balkonundan komşularına Çanakkale Türküsü’nü çalan Yıldırım, videoyu ise sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülerde, çok sayıda vatandaşın da balkona çıkarak Yıldırım’a alkışlarıyla destek verdiği görüldü.

Esra Çanlı

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech