Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bravo Sağlık Müdürlüğü’ne

Koronavirüsü ile ilgili alınan

Koronavirüsü ile ilgili alınan önlemler tüm yurtta olduğu gibi Çanakkale’de de sıkı bir şekilde sürdürülüyor. Esnaflar ve yurttaşlar üzerine düşen görevi yerine getirme gayretine girerken, Sağlık İl Müdürü Ali Taşçı’da işini en sıkı tutan bürokratların başında geliyor.

Çanakkale Sağlık İl Müdürlüğü ekipleri ile Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve ilgili kurumlar koordineli çalışarak yurtdışından gelenleri tek tek bulup kontrol altında tutmaya çalışıyor. Sağlık Müdürlüğü ekipleri, yurtdışı seyahatinden yeni dönenlerin, telefon numaralarına ulaşıp tek tek bulundukları yerleri tespit edip kontrol altında olup olmadıklarını denetliyor. Son 15-20 gün öncesine kadar yurtdışından dönenler aranıp sorulmaya başlandı.

Ekipler kimlerin ne zaman yurtdışına gidip döndüğünü gözlem altında tuttuklarını, herhangi bir olumsuz bulguya şimdiye kadar rastlanmadığını ileri sürürken, “Yurttaşlarımız lütfen gelip kendileri beyanlarını yapsınlar. Aksi takdirde cezai işlem ile karşı karşıya kalabilirler. Pasaport kontrolünden ve bazı eylemlerden, kimlerin nereden gelip gelmediklerini biliyoruz” dediler.

Öte yandan Umre ve Hac dönüşünde olan isimlerin, kişilerinde bilgi ve belgelerinin kendilerinde olduğu, resmi kurum yetkililerinin dışında (Bu konuda tek yetkili Sağlık İl Müdürü Ali Taşçı) açıklama yapanlara, özellikle sosyal medya paylaşımlarına itibar göstermemelerini dile getirdiler. Bu arada Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de sosyal medya hesaplarını büyüteç altına aldıkları öğrenildi.

Güngör Yıldız

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech