Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sağlam bir bilincin ve ruhun mirasçılarıyız!”

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi / Kültür Turizm Politika İzleme Kurulu Başkanı Yeşim Karadağ, yayınladığı bir açıklama ile “Bizler millet olma bilinciyle, yokluk içinde bile ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirten sağlam bir bilincin ve ruhun mirasçılarıyız. Bize bırakılan bu mirasa sahip çıkarak, geleceğimize daha emin adımlarla yürüyecek, millet olma şuurunu canlı tutacak ve yücelteceğiz” ifadelerini kullandı.

18 Mart Deniz Zaferinin 105. yılı sebebiyle bir açıklama yayınlayan Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi / Kültür Turizm Politika İzleme Kurulu Başkanı Yeşim Karadağ, şu ifadelere yer verdi:

“18 Mart 1915 tarihinde Çanakkale’mizde kutsal değerleri uğruna, tüm olumsuzluklara karşı canı pahasına çarpışan kahraman ordumuz ile yüce milletimiz, kara ve deniz savaşlarında düşman kuvvetlerine “Çanakkale Geçilmez” dedirterek, hür ve bağımsız yaşama kararlılığını dünyaya ilan edip, vatan ve bayrağına sahip çıkmıştır.”

“Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur’ sözlerinde ifadesini bulan bu büyük zafer, Mehmetçiklerimizin ve yüce milletimizin vatan ve millet sevgisinin ölümsüzlük anıtı olmuştur.”

“Bizler millet olma bilinciyle, yokluk içinde bile ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirten sağlam bir bilincin ve ruhun mirasçılarıyız. Bize bırakılan bu mirasa sahip çıkarak, geleceğimize daha emin adımlarla yürüyecek, millet olma şuurunu canlı tutacak ve yücelteceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105’inci yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle de; Bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükranla anıyorum.”

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech