Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ödemelerin ertelenmesi için başvuruda bulunuldu

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, Türkiye’nin

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, Türkiye’nin her yerinde uygulanacak birbirinden farklı önlem gündelik hayatta karşımıza çıkmaya başladı. Ekonominin etkileneceğini belirten Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, esnafın ödemelerinin, alınan önlemler kalkıncaya kadar ertelenmesi için başvuruda bulunduklarını belirtti.

Türkiye’de vaka sayısı 18’e çıktı ve alınan tedbir ve önlemler arttırıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından yakinen ve sıkı takiple mücadele edilen koronavirüs için alınan tedbirler Türkiye’nin her yanında uygulanmaya başladı. Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, konuyla ilgili devletimizin vatandaşlarımız için aldığı tüm kararları destekliyoruz dedi ve yapılan bir başvuru hakkında bilgi verdi.

“Önlemler lüzum görüldüğünde artarak devam edecektir”
Özcan, “Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle devletimizin, ülkemiz vatandaşları, yani bizler için şu ana kadar almış olduğu tüm önlemleri, sonuna kadar destekliyoruz. Yurtdışı giriş, çıkış yasakları, tüm okulların eğitime ara verilmesi, toplu yapılan spor, kültürel v.b etkinliklerin ileri bir tarihe ertelenmesi. Özetle toplu insan sirkülasyonunun olacağı her türlü konuda alınan önlemler lüzum görüldüğünde artarak devam edecektir.

“Devletimizin gereğini yapacağına inancımız tam”
Bu süreçte, bu küresel salgın hastalığın ekonomik boyutları da büyük olacaktır. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak, bağlı bulunduğumuz, Ticaret Bakanlığı’mıza ve üst kuruluşumuz TESK’e müracaat ederek, tüm sektörleri ekonomik olarak etkileyecek bu zamanda, sosyal güvenlik, bağ-kur pirimleri, vergiler, elektrik, doğalğaz, su, kredi ödemeleri v.b her türlü ödemelerimizin, ülkemizde alınan kararların sona erinceye kadar, Esnaf ve Sanatkarlarımız için en az bir yıl ertelenmesi için başvuru ve girişimlerimiz yapılmıştır. Devletimizin de bu konuda gereğini yapacağına olan inancımız tamdır” açıklamasında bulundu.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech