Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kepez Belediye Başkanı Arslan İroni mi yapıyor yoksa gönderme mi ?

Son günlerde AK Parti

Son günlerde AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, arasında ipler son günlerde gerildi. Başkan Gökhan’ın geçtiğimiz günlerde Belediye Meclisi’ndeki konuşmasından kaynaklanan tartışma farklı mecralarda devam ediyor.

İçinde bulunduğumuz günlerde yaşanan tüm tartışmalar devam ederken, Çanakkale Cumhuriyet Halk Partililer başta olmak üzere Belediye Meclis Üyeleri, Yönetimlerde görev yapanlar ayrı ayrı Belediye Başkanı Gökhan’a destek mesajlarını sosyal medyada paylaşıyor. İl ve Merkez İlçe Başkanları da konu ile ilgili olarak destek veren basın açıklamaları gerçekleştirdi.

Çanakkale’de CHP’liler bir olup başkan Gökhan’ın yanında olduklarını ima ederken, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’da, facebook hesabından AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Bilindiği gibi kısa süre önce Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kendi koltuğuna halef olarak Birol Arslan’ı işaret etmişti. Başkan Gökhan’ın bu mesajı yerel basında geniş yer bulmuştu.

Türkiye’nin en büyük beldesinin Belediye Başkanı olan Birol Arsal’ın bu paylaşımı, bir ironi mi yoksa Çanakkale Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmak için çok hırslı olduğunun göstergesi mi olduğu anlaşılamadı.

Başkan Arslan’a bu aklı kimin ve niçin verdiği merak edilirken, paylaşıma çok sayıda vatandaş olumlu destek verdi. Yıllardır Başkan Gökhan’ın ekmeğini yiyen Birol Arslan’ın üzerinden, Arslan’a olumsuz eleştiri getiren bir isim ise dikkat çekti.

Güngör Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech