Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Narkotik’ten uyuşturucu operasyonu

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İl Merkezi ve ilçelerde yapıla Uyuşturucu Madde Satışı yapan ve Kullanan Şahıslara yönelik sürdürülen çalışmalarda çok sayıda şahsa yönelik operasyon düzenlendiği açıklandı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nün haberine göre, “TCK 191 Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak” suçundan 17 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı, işlemleri akabinde ise hepsi serbest bırakıldı. “TCK 188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan ise 4 şüpheli gözaltına alındı, 2 şüpheli çıkarıldığı Adli Mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, 2 şüpheli de işlemleri akabinde serbest bırakıldı. Bununla birlikte “2313 SKM Uyuşturucu Maddelerin Murakabesi Hakkında Kanun” kapsamında 1 şüpheli gözaltına alındığı, işlemleri akabinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Farklı suçlardan aranması bulunan 4 şahıs da yakalanarak, 2 şahıs işlemleri akabinde tutuklanarak cezaevine teslim edildi, 2 şahıs ise işlemleri akabinde serbest bırakıldı.

Yapılan yakalamalar neticesinde ise şüphelilerden 46 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) ve 9 adet Ecstasy, 1,64 gram Skunk, 6,66 gram Metamfetamin, 1 adet Sentetik ecza ve 4 kök Kenevir Bitkisi ele geçirildiği, tüm maddelere de el konulduğu ifade edildi.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech