Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ölçek’ten Ülgür Gökhan’a tepki

Çanakkale Belediye Meclisi’nin Mart

Çanakkale Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantısının ardından, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın meclis konuşmalarına, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek tepki gösterdi. Ölçek, “Artık Gökhan ülke gündemine yön vermeyi bırakmalı Çanakkale’de kendi iş ve işlemleri ile uğraşmalıdır” ifadelerinde bulundu.

Mart ayı Belediye Meclis toplantısı sonrasında, meclisin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek sitem etti.

“Ülgür Gökhan’ın devletimize ayar vermeye yönelik söylemlerine şahit olduk”

Ölçek, basın açıklamasında, “Mart ayı Belediye Meclis toplantısında yine Merkez Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın gündem dışı açılış konuşmasında bir tane Çanakkale sorunlarına değinmeyerek ülke gündemine ve özellikle devletimize ayar vermeye yönelik söylemlerde bulunmasına şahit olduk. Konuşmasında İdlib’de başarılı bir şekilde sürdürülen Barış Pınarı Harekatı’na yönelik atıflarda bulunan Sayın Gökhan anlaşılıyor ki ülke gündemini takipten uzak bir hayat sürdürüyor. Öyle ki operasyonun plansız olduğunu, kimin yönettiğinin bilinmediğini, aniden alınan kararlar ile yanlış işler yapıldığını ifade ediyor. Sayın Gökhan devletimizin yaptığı her yaptığı operasyonun başarılı ve planlı şekilde yürütüldüğünden, Barış Pınarı Harekatı’nın başta Milli Savunma Bakanımız Hulisi Akar olmak üzere tüm Türk Silahlı Kuvvetleri Komuta Kademesi tarafından sevk idare edilmesinden bir haber olduğunu anlayabiliyoruz.

“Şehitlik mertebesi en büyük mertebedir”

Gökhan konuşmasında şehit verdiğimiz evlatlarımıza da atıfta bulunarak hepsinin gariban aileler olduğuna dikkat çekmiştir. Şehitlik mertebesi garibanı zengini birbirinden ayırt etmeyen en büyük mertebedir. Bu mertebede her vatandaşa nasip olmaz. Bunu Gökhan böyle bilmelidir.  Artık Gökhan ülke gündemine yön vermeyi bırakmalı Çanakkale’de kendi iş ve işlemleri ile uğraşmalıdır” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech