Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ülkeyi neden germek istediklerini biliyoruz”

Geçtiğimiz gün TBMM’de, CHP

Geçtiğimiz gün TBMM’de, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un konuşması sırasında kavga çıktı. Yaşanan tartışma kısa sürede arbedeye dönerken, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan o anlarda, masanın üzerinde görüldü. Turan yaşanan hadise ile ilgili, “CHP, Türkiye’yi zayıflatmak isteyen lobilerin, sinsi Esed destekçilerinin, terör yandaşlarının ve ülkemizi karıştırmak isteyenlerin, “Mayın Eşekliği’ni” yapmaktadır” dedi.

Geçtiğimiz gün, Türkiye Büyük Millet Meclisi, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un konuşması sırasında hararetlendi. Kısa sürede tartışmaya dönüşen konuşmalar yerini kavgaya hatta arbedeye bıraktı. Mecliste oturuma ara verilirken, yaşanan kaos kameralara an be an yansıdı.

Yaşanan hadiseyle ilgili AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “CHP, Türkiye’yi zayıflatmak isteyen lobilerin, sinsi Esed destekçilerinin, terör yandaşlarının ve ülkemizi karıştırmak isteyenlerin mayın eşekliğini yapmaktadır. AK Parti grubu olarak bu ahlaksız sözleri söyleyen hakkında hukuk düzeni içerisinde kendisinden mutlaka hesap soracağız.

Ülkeyi neden germek istediklerini, o gerilim sonrası ne beklediklerini, kime hizmet ettiklerini iyi biliyoruz. Biz bize düşeni yaparız, hak edene hak ettiği gibi cevap veririz” dedi.

Tunahan Ünsal

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech