Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hedefimiz Dış ticaret potansiyelini arttırmaktır”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, geçtiğimiz gün 6’nolu meslek grubu ile toplantı yaptı. Gerçekleşen toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Odamızın öncelikli hedeflerinden birisi de üyelerimizin dış ticaret potansiyelini arttırmaktır” dedi.

ÇTSO’nun haberine göre; Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, ağırlıklı olarak tekstil, teknoloji ve elektronik, doğalgaz tesisatı ve ısı sistemleri, PVC kapı ve pencere imalatı sektörlerinde faaliyet gösteren 6 no’lu Meslek Grubu Üyeleri ile sektörde yaşanan gelişmeler ve sorunları görüşmek üzere ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde toplandı.

“Dış Ticaret Destek Merkezi oluşturduk”
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, “Odamızın öncelikli hedeflerinden birisi de üyelerimizin dış ticaret potansiyelini arttırmak. Bu amaçla Odamız bünyesinde “Dış Ticaret Destek Merkezi” oluşturarak, üyelerimizi dış ticaret konusunda destekleyici faaliyetler göstermeye başladık.

“Yol haritamızı ve aksiyon planlarımızı oluşturacağız”
Üyelerimiz artık; alternatif pazar araştırmalarını müşteri istihbarat çalışmalarını, mevcut ve potansiyel müşterileriyle online B2B faaliyetlerini Odamız bünyesinde gerçekleştirebilecek. Bunun için gerekli altyapı çalışmalarımızı yakın bir sürede tamamlamış olacağız. Odamızın Dış Ticaret birimi, ihracat yapan veya yapma potansiyeline sahip tüm üyelerimizi ziyaret ederek, Odamızca yürütülmekte olan UR-GE ve COSME Projeleri, ÇTSO Dış Ticaret Destek Merkezi ile Devlet Desteleri hakkında bilgi verecek. Bu sayede bölgemizin dış ticarette ihtiyaç haritasını ortaya çıkararak, tespit edilen ihtiyaçlar doğrultusunda yol haritamızı ve aksiyon planlarımız oluşturacağız” açıklamasında bulundu.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech