Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görüşmelerde mutabakata varıldı

Geyikli Belediyesi ile Hizmet

Geyikli Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde mutabakata varıldı. Geçtiğimiz gün Geyikli Belediyesi Meclis Salonu’nda toplu iş sözleşmeleri törenle imzalandı.

Geyikli Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri mutabakata varılarak Geyikli Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen törenle imzalandı. Düzenlenen Toplu İş Sözleşmesi programında sözleşme Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ve Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Çanakkale İl Başkanı Vedat Yılmaz tarafından hayırlı olması temennisiyle imzalandı.

“İmzamız işçinin kararıdır”
Törende konuşan Hak İş İl Başkanı Vedat Yılmaz, “İmzamız işçinin kararıdır ilkesinin bir kez daha yolumuzu aydınlattığını görüyoruz. Yapılan Toplu İş Sözleşmesi ile birlikte Geyikli Belediyemizde çalışan emekçi kardeşlerimizin günlük yevmiyelerine yüzde 30, sosyal haklarına da yüzde 25 oranında zam yapılmıştır” açıklamasında bulundu.

“Bu zamlar helal olsun”
Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu yaptığı konuşmada Geyikli Belediyesi’nin bir aile olduğunu belirterek siz kardeşlerimizle birlikte halkımıza güler yüz ve iyi hizmet etmeye çalışıyoruz. Geyikli’mizin güzelleşmesi için canla başla çalışan arkadaşlarımıza yapılan bu zamlar helal olsun dedi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech