Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meclisten harekata tam destek

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Biga

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Biga Belediye Meclisi’nde Bahar Pınarı harekatına tam destek verildiği açıklandı. Meclis toplantısına, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK temsilcileri ve muhtarlarda katıldı.

Suriye’nin İdlib bölgesinde yaşanan hain saldırı sonrasında başlatılan Bahar Pınarı Harekatı’na, Biga Belediye Meclisi’nden tam destek geldi. Geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Bülent Erdoğan başkanlığında gerçekleşen toplantıya, CHP, MHP, İYİ Parti ilçe başkanlarının da katıldığı belirtildi. Öte yandan, Biga İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan, STK temsilcileri, mahalle muhtarları, birim müdürleri ve vatandaşlarda toplantıda yerlerini aldılar.

Meclis toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Bülent Erdoğan şu açıklamaya yer verdi.

“Harekatı sonuna kadar destekliyoruz”
“100 yıl önce olduğu gibi bugün de ülkemizi kuşatma peşinde olanlara karşı topyekün bir mücadele veriyoruz. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmamak, hudutlarımızın, birliklerimizin ve halkımızın güvenliğini sağlamak, bölgede yaşanan insanlık dramını sona erdirerek göçü önlemek için Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı’nı sonuna kadar destekliyoruz.

“Senaryonun asıl hedefi Suriye değil Türkiye’dir”
Bahar Kalkanı Harekatı’nda başarılı olmamız ülkemiz, bölge ve dünya barışı için çok önemlidir. Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi “Bugün Kamışlı’da, Resulayn’da, Cerablus’ta, Münbiç’te, El Bab’da, İdlib’de vermediğimiz savaşı, Allah göstermesin, yarın Şırnak’ta, Mardin’de, Şanlıurfa’da, Gaziantep’te, Hatay’da vermek zorunda kalırız. Senaryonun asıl hedefi Suriye değil, Türkiye’dir.”

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech