Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gözler Play-Off’a çevrilecek

2 hafta hafta süren,

2 hafta hafta süren, iki Çanakkale temsilcisinin mücadele ettiği Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nde, grup maçlarının tamamlanması için geri sayım başladı. 7 Mart’ta grupta son maçlarına çıkacak olan sultanlar için hedef play-off olurken, Çanakkale önümüzdeki haftalarda bambaşka bir heyecan yaşayacak.

Çanakkale spor denince artık akla gelen ilk branş voleybol oldu. Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele eden Kale 1957 ile Çanakkale Belediyespor, başarılı geçen bir sezonun ardından, ligdeki son maçlarına çıkmak için gün sayıyorlar. 21 haftadır devam eden ligdeki 22. Hafta mücadeleleri 7 Mart’ta oynanacak.

“Belediyespor İstanbul deplasmanına gidecek”
Kale 1957, 7 Mart’ta, saat 14.00’de kendi sahasında Anadolu Üniversitesini konuk edecek olurken, Çanakkale Belediyespor ise aynı gün saat 16.30’da Küçükyalı Yelken Spor’un, İstanbul’da konuğu olacak. Bu karşılaşmalar ile ligdeki 22 hafta tamamlanmış olup, gözler play-off mücadelelerine çevrilecek.

“İki gruptan 8 takım Play-Off’a”
12 takımın bulunduğu ligde Voleybol Kadınlar 1.Ligi, A-B grubu olmak üzere iki gruptan oluşuyor. İki gruptan ilk 4 takım play-off mücadelesi verecek olurken, play-off sonunda 8 takım içerisinden 2 kulüp, Vestel Venüs Sultanlar Ligi bileti alacak.

“Kale’den 21 maçta 20 galibiyet”
Çanakkale temsilcilerinin bulunduğu ligde iki kulüp ilk 3 içerisinde yer alarak play-off için gün saymaya başladılar. Kale 1957 ligde geride kalan 21 maçta 20 galibiyet aldı. Kalenin Sultanları 1 mağlubiyet ile puanlarını 58’e yükseltmeyi başardılar. Öte yandan Çanakkale Belediyespor ligde karşılaştığı 21 maçta 13 galibiyet ve 8 mağlubiyet aldı. Boğazın Sultanları aldıkları galibiyetle puanlarını 40 yaparak, üçüncü sıraya yerleştiler.

Gözlerin Play-Off’lara çevrildiği Çanakkale’de önümüzdeki haftalarda heyecan doruğa çıkacak…

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech