Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Yerin 140 metre altından İdlib Şehitlerine dua

Yenice Karaköy köyünde sendikaya üye oldukları, maaş ve haklarını istedikleri için işten çıkarılmak istenen maden işçileri, kendilerini kapattıkları madende bugün sabah saatlerinde İdlib şehitleri için dua etti.

Manisa’nın Soma ilçesinde işletilen maden ocağında, önceki gün patlama meydana geldi. 4 işçinin yaralandığı maden kazasının etkileri hala sürerken gözler, Yenice’de Nesko Maden’e ait işletmede kendilerini maden ocağına kapatan işçilere çevrildi.

GREVDEKİ İŞÇİLER BAYRAK AÇIP DUA ETTİ

Sendikalı oldukları gerekçesiyle, maaşlarını alamadıkları için hakları verilmeden işten çıkarıldıkları için 7 gündür grevlerine devam eden işçiler, bugün de İdlib’de önceki gün düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerimiz için bayrak açarak dua etti. “Türkiye’mizin başı sağ olsun diyerek” açıklamasını yapan işçiler, şehit ailelerine ve annesinin vefatından dolayı grevi bırakmak zorunda kalan işçi arkadaşlarına da baş sağlığı dilemeyi unutmadı.

Hep birlikte dua eden işçiler, hep bir ağızdan “Bayrak inmez, ezan dinmez, şehitler ölmez, vatan bölünmez” nidaları eşliğinde de şehitleri andı.

Eylem Gözeldere

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech