Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale Defterdarlığı Çtso’yu ziyaret etti

Gelir İdaresi Başkanlığı 31.Vergi

Gelir İdaresi Başkanlığı 31.Vergi Haftası dolayısı ile Çanakkale Defterdar Vekili Alpay Ekici, Vergi Dairesi Müdür Vekili Ümit Sancar, Gelir İdaresi Müdür Vekili Hakan Göksoy ve beraberindeki heyet Odamızı ziyaret etti.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Berkin Karaca, Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman, Volkan Temiz ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundular.

“VERGİ GÜÇTÜR SLOGANINI TÜM KALBİMİZLE DESTEKLİYORUZ”
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu Vergi Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Vergi bilincinin, çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması amaçlarıyla her yıl Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarını takdirle izliyor ve “Vergi Güçtür” sloganını tüm kalbimizle destekliyoruz. İş dünyası ödemekten kaçınmaz. Ancak üretimini, ticaretini yaparken düşüneceği en son şey de finans olmalıdır. %50’lere yakın kurumlar vergilerinin ödendiği dönemler oldu. Vergi bizim anlayışımızla kutsaldır, Devletimize borcumuzdur. Yük olarak hissettirilmediği sürece daima böyledir” ifadelerine yer verdi.

Vergi vermenin en önemli vatandaşlık görevlerinden birisi olduğunu belirten Başkan Semizoğlu, 31. Vergi Haftası dolayısıyla kendilerini ziyaret eden Çanakkale Defterdar Vekili Alpay Ekici, Vergi Dairesi Müdür Vekili Ümit Sancar, Gelir İdaresi Müdür Vekili Hakan Göksoy ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Vergi bilincinin geliştirilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası kutlanan Vergi Haftası programı kapsamında gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak bilgi veren Defterdar Vekili Alpay Ekici her geçen yıl vergi bilincinin arttığını ve Çanakkale mükelleflerinin bu konuda çok duyarlı olduklarını ifade ederek, Başkan Semizoğlu’na misafirperverlikleri ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech