Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletimizin başı sağ olsun!

İdlib’te Türk unsurlarına yönelik

İdlib’te Türk unsurlarına yönelik yapılan hain saldırının ardından Çanakkale protokolünün önde gelen isimleri başsağlığı mesajı yayınladı.

Çanakkale Protokolü, İdlib’te Türk askerlerine yönelik düzenlenen hava saldırının ardından taziye mesajları yayınladı. İşte onlardan bazıları:

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan: “Türkiye, #İdlib’deki alçak saldırının hesabını sormuştur, çok daha ağır bir şekilde soracaktır.Bu kalleşliğin bedelini ödeme korkusu bile ecellerine kadar peşlerini bırakmayacak! Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize şifa diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu: “İdlib’de görev yapan askerlerimize rejim güçleri tarafından gerçekleştirilen alçak saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu alçaklığın, kalleşliğin hesabını en ağır şekilde verecekler!.. Milletimizin başı sağolsun.”

CHP Çanakkale Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı: “Büyük milletimiz tarih boyunca her türlü güçlüğü, azim ve kararlılıkla aşmıştır. Acımız büyük. Bugünleri de birlik ve beraberlikle mutlaka aşacağız. Ulusumuzun başı sağolsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, tüm anne babalara sabır diliyorum.”

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan: “Suriye’nin İdlib bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik gerçekleştirilen hava saldırısı sonrası yüreğimiz dağlandı. Şehit sayısının daha fazla artmaması en büyük temennimdir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan: “İdlib’den gelen acı haberler yüreğimizi yakıyor. Şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun, Allah Mehmetçiğimizi korusun.”

MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım: “Yaşadığımız bu hassas süreçte, gün birlik günüdür, birlikte aynı cephede, aynı şuur ve ruhda buluşma günüdür. Kimin hangi siyaset anlayışının, hangi fikri ve ideolojik akımın mensubu olduğunun bir önemi elbette kalmamıştır.  Türk milleti, Allah’ın izniyle melaneti devirecek, hainleri yerle yeksan edecektir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz.m Başımız sağolsun, Vatan sağolsun.”

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech