Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıçay neden pis? Buyurun cevabı….

Sarıçay neden pis? Bu

Sarıçay neden pis? Bu sorunun cevabı bugün bölgede çekilen fotoğraflarla bir anlamda belgelendi. Çanakkale İzmir Çevreyolu üzerinde bulunan Sarıçay’ın akış güzergahında, çayın kenarında biriken çöpler oldukça dikkat çekti. Çöplerin çeşitliliği pes dedirtti! Çevreyolunun dibi çevre çöplüğüne dönüştü!

Kentte çoğu zaman sorunları ile gündeme gelen Sarıçay, bir kez daha farklı bir soruna ev sahipliği yaptı. Çanakkale-İzmir Çevreyolu üzerinde bulunan Sarıçay’ın akış yatağında çöp birikintileri gözlendi. Sarıçay’ın kenarı, yatak boyunca çöplüğe döndü. Kentin görsel zenginliklerinden olan ve Çanakkale’de Venedik esintisi yaşatan Sarıçay’ın kenarlarında biriken çöpler vatandaşlara pes dedirtti. Bu zamana kadar bir türlü pislikten ve bataklık görüntüsünden uzaklaşamayan Sarıçay’ın neden pis olduğu da bir anlamda yanıt buldu.

Çayın yatağının çevresi neredeyse her türlü atık ile dolu… Bir klozet vardı ki, objektifimize ilk olarak o yansıdı. Yatak, yorgan, moloz, plastik, cam, kağıt, yanmış ağaç parçaları, klozet, evsel atıklar v.b bir çok atık, çayın kenarında birikerek ortalığı çöplüğe döndürdü.

Gün geçtikçe biriken çöpler ve atıklar çevreyolundan geçen araçlardan da görülürken, manzara pes dedirtti…

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech