Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deplasmandayız

Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nin 21.

Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nin 21. Haftasında, Çanakkale takımları deplasmana gidecek. Ligin bitimine 2 hafta kala Kale 1957 ve Belediyespor, Çanakkale dışında galibiyet kovalayacaklar…

Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nde, ligin bitimine 2 hafta kala heyecan doruğa çıktı. Sezon boyunca iyi performanslar sergileyen Çanakkale Belediyespor ve Kale 1957, aldıkları puanlarla ilk üçte yer almayı başardılar. Kale 1957 ve Çanakkale Belediyespor ligin 21.haftasında deplasmana gidecekler.

Çan temsilcisi Bolu 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda, ligin güçlü temsilcilerinden Bolu Belediyespor’un konuğu olacak. 29 Şubat’ta saat 15.00’de başlayacak olan mücadelede Kale mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak.

Öte yandan geçtiğimiz hafta Kale 1957’nin Çan’da konuğu olan Göztepe, bu hafta Çanakkale Belediyespor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta bir diğer İzmir temsilcisi İzmir Büyükşehir Belediyespor’u sahasında 3-0 yenen sultanlar, İzmir’de yine galibiyet için sahaya çıkacaklar. 29 Şubat’ta, İzmir Atatürk Vestel Venüs Spor Kompleksi’nden gerçekleşecek olan mücadele saat 15.00’te başlayacak.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech