Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk üçteyiz

Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nde, 20

Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nde, 20 hafta geride kaldı. Geride kalan haftalarda alınan puanlarla iki Çanakkale temsilcisi grupta ilk üçte yer aldılar. Kale 1957 ve Çanakkale Belediyespor, sezonu bu şekilde bitirebilmek için canla başla mücadele ediyorlar.

Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nde, 20 hafta geride kaldı. 2 grup halinde sezona devam edilen birinci ligde, Çanakkale Belediyespor ve Kale 1957 Spor Kulübü A grubunda ter döküyorlar. Bolu Belediyespor ve Sarıyer Belediyespor gibi tecrübeli ekiplerle mücadele eden Çanakkale temsilcileri, başarılı sonuçlarla ligde bu haftaya kadar aldıkları puanlarla ilk üçte yer aldılar.

Sezonun şüphesiz et başarılı takımlarından birisi olan Kale 1957, geride kalan 20 haftada 19 galibiyet aldı. Kalenin Sultanları, 19 galibiyet sonucunda puanlarını 55’e yükselttiler ve zirvedeki yerlerini haftalarca muhafaza ettiler.

Belediyespor ise geride kalan 20 haftada 12 galibiyet alarak puanını 37’ye yükseltti. Bolu Belediyespor ile kıyasıya mücadele eden boğazın sultanları, 1-2 puan farkla üçüncülük ve dördüncülük arasında girip gelmeye devam ediyorlar.

21. hafta öncesinde oluşan tabloya göre ligin A grubunda ilk üçte iki Çanakkale temsilcisi göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech