Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minikler, kitap okuma etkinliğine katıldı

Çocuklara kitap okuma alışkanlığı

Çocuklara kitap okuma alışkanlığı edindirmek, kütüphaneyi tanıtmak ve kütüphane farkındalığı yaratmak amacıyla geçtiğimiz hafta sonu Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi’nde çocuk kitabı okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz gün Çanakkale Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi’nde minikler için çocuk kitabı okuma etkinliği gerçekleştirildi. Yeni binanın Çocuk Bölümü’nde ilk çocuk kitabı okuma etkinliğine katılan aileler ise çocuklarına ait bir bölüm olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Kütüphane gönüllüleri tarafından düzenlenen etkinlikte 3-6 yaş arası çocuklara önce ‘Yaramaz Penguen’in Maceraları’ isimli kitap okunmasının ardından konuyla ilgili resim çizme aktivitesi yapıldı.

Kütüphanenin yeni binasında ilki gerçekleştirilen etkinliğe katılan minikler, Çocuk Bölümü’ne sahip olmanın tadını çıkararak ferah bir ortamda okunan kitabı dinleyip, resimlerini çizdi. Velileri ise çocukları etkinlik içerisindeyken yan salonda kitap okumanın tadını çıkardı.    Yaklaşık 10 çocuğun katıldığı etkinliğin çok faydalı olduğunu söyleyen aileler, çocukları ile birlikte bu tarz etkinliklerin olmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Bu tip etkinlikler ile kütüphaneyi interaktif halde kullanacaklarını söyleyen kütüphane yetkilileri de, programın detayları için kütüphanenin sosyal medyadan takip edebilebileceğini belirtti.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech