Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Servis şoförleri toplantıda bir araya geldiler

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Meybem işbirliğinde, geçtiğimiz gün, servis şoförü seviye 3 mesleki yeterlilik sınavlarına ilişkin bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

ÇTSO’nun haberine göre; Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Fuar Merkezi’nde, geçtiğimiz gün düzenlenen toplantıya, TOBB MEYBEM A.Ş. Genel Müdürü Saygın Baban, MEYBEM Kalite Yönetim Temsilcisi Özgen Öztekin, Genel Sekreter Sema Sandal, ÇTSO 14 no’lu Meslek Komite Başkanı Sezer Güner, Çanakkale Esnaf ve Şoförler Odası temsilcileri ile çok sayıda servis şoförü katıldı.

Toplantıda konuşan ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, “Odamız bölgemizin Mesleki Yeterlilik Sınav organizasyon merkezi haline geldi. Ağırlıklı olarak TOBB MEYBEM işbirliğinde yürüttüğümüz Mesleki Yeterlilik sınavlarını Odamız organizasyonunda Çanakkale’de yapılması için talep topluyor ve sınavları organize ediyoruz. Böylelikle adaylar il dışına gitmeden Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarına girebiliyor. Mevcut mevzuata göre 3 Eylül 2020 tarihine kadar tüm okul servis şoförleri Mesleki Yeterlilik Belgesi almak zorunda. Okul Servis Şoförleri Okul Servis Şoförlerine yönelik olarak hazırlanan Mesleki Yeterlilik Belgesi için TOBB MEYBEM A.Ş. Genel Müdürü Saygın Baban’a bilgilendirme sunumları için teşekkür ediyorum.” dedi.

TOBB MEYBEM Genel Müdürü Saygın Baban, tarafından gerçekleştirilen sunumda Okul Servis Şoförleri Mesleki Yeterlilik Belgesi almaları için sağlanması gereken asgari şartlar ile yaş ve belge kriterleri hakkında katılımcılara detaylı bilgi verildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech