Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Topluma Destek Derneği’nden Deprem Söyleşisi

Topluma Destek Derneği ‘’Deprem

Topluma Destek Derneği ‘’Deprem ve Çanakkale’’ konulu bilgilendirme söyleşisi düzenliyor. Emekli Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Doğan Perinçek’in konuşmacı olarak katılacağı söyleşi 20 Şubat 2020 Perşembe günü gerçekleşecek.

Son günlerde halkta paniğe sebebiyet veren deprem felaketlerinin ardından Topluma Destek Derneği, 20 Şubat Perşembe Günü saat 18.00’da Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri Ercan Atsız Salonu’nda ‘Deprem ve Çanakkale’ konulu söyleşi düzenleyeceğini açıkladı.

Emekli Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Doğan Perinçek’in konuşmacı olarak katılacağı söyleşi hakkında açıklamada bulunan Topluma Destek Derneği Başkanı Kahraman Uzan, şöyle dedi:

‘’Deprem, yalnızca ülkemizde değil yeryüzünde doğal afetler içerisinde can ve mal kaybı olan en büyük afet grubu olarak biliyoruz. Türkiye depremlerde can kaybı açısından dünyada üçüncü, depremden etkilenen insan sayısı bakımından sekizinci sıradadır. Çanakkale ise geçtiğimiz yıllarda deprem ile ilgili acı tecrübeler yaşadı. Halkımızın deprem hakkında bilinçlenmesi ve depremden korunmak için yapılması gerekenler hakkında kentimizde çok değerli bilim insanlarından biri olan Prof. Dr. Doğan Perinçek hocamızın katkılarıyla faydalı ve etkili bir söyleşi düzenliyoruz. Bu söyleşiye Çanakkale halkını bekliyoruz.’’

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech