ÇASİAD 28. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) 28. Olağan Mali Genel Kurul toplantısı 11 Şubat 2020 Salı günü Parion Hotel’de yapıldı. Toplantıya Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) Başkanı Semih Başaran, ÇASİAD Meclis Başkanı Selçuk Tülek, ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve ÇASİAD Üyeleri katıldı.

ÇASİAD’ın haberine göre; Toplantının açılışının yapılmasının ardından, Divan Başkanlığı’na Eski Dönem Başkanı Salih Yıldız, Divan Katip Üyelikleri’ne Hande Tanrıver ve Mehmet Şahin seçildi. Divan’ın oluşmasının ardından, milli mücadelenin lideri Mustafa Kemal Atatürk, tüm şehitler ve gaziler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.  Genel kurul kararlarını onama yetkisinin divan heyetine verilmesiyle gündem maddeleri tek tek okunarak her madde oy birliği ile kabul edildi.

“GÜVENİNİZE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Daha sonra kürsüye gelen ÇASİAD Başkanı Semih Başaran konuşmasına başlarken İdlib’de gerçekleşen iki hain saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimize, Elazığ depreminde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza, Van’daki çığ felaketinde vefat eden vatandaşlarımıza ve İstanbul’da uçak kazasında kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi. Başaran, 28 yıllık geçmişi olan ÇASİAD’ın gücünü gönüllü üyelik yapısından ve tarafsızlığını hep koruyarak Çanakkale’nin çıkarları için çalışmış olmasından aldığını ifade ederek “Yönetim Kurulumuz da, göreve geldiği günden beri bu anlayışla sizlerin sevgi ve güvenine layık olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Ardından yönetim kurulu 2019 yılı faaliyet raporu, denetim kurulu raporu, bilanço gelir, gider hesapları ve tahmini bütçe okunup oya sunularak, genel kurul tarafından kabul edildi. ÇASİAD’ın Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı düzenlenen akşam yemeği ile sona erdi.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com