Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Başkan Gökhan: “Sevelim Sevilelim…”

14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle, Çanakkale Kent Konseyi, Kemalpaşa Mahalle Meclisi ve Kemalpaşa Mahallesi Muhtarlığı ile birlikte Tarla Sokak’ta etkinlik düzenlendi. Etkinliklere eşi Hale Gökhan’la birlikte katılan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, hem gösterileri izledi hem de eşiyle dans etti. Gökhan, dansın ardından ise asıl aşkın bebeğinden yaşlısına kadar Çanakkale olduğunu söyleyerek “Sıkıntılardan uzak, düşmanlardan uzak, birbirimizi sevelim sevilelim; hayatı böyle geçirelim” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Kent Konseyi, Kemalpaşa Mahalle Meclisi ve Kemalpaşa Mahallesi Muhtarlığı ile birlikte 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle Tarla Sokak’ta etkinlik düzenledi. Dans gösterilerinin yapıldığı, canlı müzik performanslarının sergilendiği etkinliğe Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da eşi Hale Gökhan’la birlikte katıldı.

Gökhan, 14 Şubat’ta ortak dilin sevgi olması gerektiğini ifade ederek önce eşiyle romantik bir dansa imza attı, daha sonra ise günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma gerçekleştirdi. Gökhan, şöyle konuştu:

“Tercih edilen ilk il olmalıyız”
“Mutlu olmak için gayret göstermeliyiz, bu kente barışın özgürlüklerin kenti diyoruz. Eğer özgürlüğü, barışı yaşayabilirsek mutlu olmamız kaçınılmaz. Onun için bunu sağlamak için gayret içerisinde olacağız. Bu etkinliği gerçekleştiren gençleri de kutluyorum. Çanakkale’de gençler çok önemli, özellikle üniversitemiz var ve Çanakkale gerçekten gençlerin okumak için tercih ettiği illerin üst sıralarında geliyor. Yanılmıyorsam 6’ıncı il olarak geçiyor. Ama hedefimiz birinci il olmak. Kentimizin tercih edilen il olarak birinci olması için çabalamayız. Bu etkinlikler de bunun bir parçası. Burada insanlar bir araya geliyor, buluşup buna katkı veriyorlar. Elbette ki eğitim kurumlarımız da giderek seviyelerini yükseltecekler. Eminiz ki bu etkinlikler de kente çok şey katacak.”

“Bu kentte yüzler gülmeli”
“Benim için bütün Çanakkale halkı bebeğinden yaşlısına kadar hepsi benim sevgilim. Onun için Çanakkale halkının bu bağlamda Sevgililer Günü’nü kutluyorum. Hep sevgi dolu olalım… Sıkıntılardan uzak, düşmanlardan uzak, birbirimizi sevelim sevilelim… Hayatı böyle geçirelim. Burada yüzler gülmeli. Sıkıntıda da olsak yüzlerimiz gülmeli. Birbirimizle dayanışma içinde olmalıyız. Sevgililer Günü’nde de bu duyguları paylaşmalıyız.”

Esra Çanlı

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech