Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

32 milyonluk yatırım için imzalar atıldı

Çanakkale’ye yapılacak 32 milyon

Çanakkale’ye yapılacak 32 milyon liralık gençlik ve spor yatırımlarını kapsayan protokolde imzalar atıldı. Ankara’da düzenlenen imza törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Gençlik Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp ve ilçe belediye başkanlarından oluşan heyet katıldı.

Çanakkale’ye yapılacak 32 milyon liralık gençlik ve spor yatırımlarını kapsayan protokole imzalar, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda düzenlenen programla atıldı. Ankara’da gerçekleştirilen imza törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Gençlik Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp ve ilçe belediye başkanlarından oluşan heyet katıldı.

“YATIRIMLARIN DEVAMI GELECEK”

Konuyla ilgili konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu “Çanakkale’ye toplam maliyeti yaklaşık 32 milyon TL olan; 2 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 2 adet spor salonu, 1 adet nizami sentetik yüzeyli çim saha, 3 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 1 adet kapalı halı saha, 2 tesisin tamamlanması, 4 tesisin bakım onarımı gibi pek çok çalışmayı hayat geçirdiğimizi buradan müjdeliyoruz. 7/24 yaşayan bu tesislerle, Çanakkale’miz inşallah daha sportif bir şehir olacak. İnşallah bu yatırımların devamı gelecek” ifadelerini kullandı.

“ÇANAKKALE SPORDA YILDIZ OLACAK”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ise yaptığı açıklamada, “Çanakkale’nin sporda yıldız bir şehir olması için bugün çok önemli bir yatırım protokolü hayata geçti. İlçelerimize ve beldelerimize 2020 yılında yapılacak 32 milyon liralık Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımı için Bakanımız Mehmet Kasapoğlu ile imza töreni gerçekleştirdik. Yatırımlarla spor salonu, olimpik yüzme havuzu, halı sahalar yapılması, tribün ve yenileme çalışmaları ile mevcut yapıların bakım ve onarım işleri yapılacak. En önemlisi şehrimizin geneline 135 basketbol sahası kazandırılacak. Çanakkaleli hemşehrilerimize en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech