Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuk kitabı yazarından Başkan’a ziyaret

Taş Şehri’nin Kaybolan Renkleri

Taş Şehri’nin Kaybolan Renkleri isimli çocuk kitabının yazarı Serap Biçici, Başkan Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret etti.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, makamında Yazar Serap Biçici’yi ağırladı. Kendisini makamında ziyaret eden Biçici’ye teşekkür eden Gökhan “Çocukların hayal gücünü geliştirmek için kaleme aldığı eserlerini, minik kitapseverlerle buluşturmayı hedefleyen değerli yazar Serap Biçici’yi ağırlamaktan mutluluk duydum. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

Çocukları maceralı bir yolculuk bekliyor

Kitabın konusuna gelince; Güzeller güzeli Taş Şehri’nin sakinleri mutluluk ve bolluk içinde yaşıyorlarmış. Ancak bir gün kötü kalpli bir büyücü şehri ele geçirmiş. Önce karanlık bir sis çökmüş etrafa sonra da her şeyin rengi zamanla azalarak yok olmuş. İnsanlar, hayvanlar, bitkiler, eşyalar ve gökyüzü rengini kaybetmiş. Güneş, yıldızlar ve ay bir daha bu şehirde görülmemiş. Gökkuşağının habercisi olan yağmurlar artık Taş Şehri’ne uğramıyormuş. Göçmen kuşlar gelmez olmuş. Taşa dönüşen toprakta hiçbir şey yetişmiyormuş. Burada büyüyen çocuklar renkleri, güneşi, yağmuru bilmiyorlarmış. Tüm bu güzellikleri, büyüklerden dinledikleri anılarla hayal etmeye çalışıyorlarmış. Bu çocuklardan Balay, Çiçek ve İvaz; herkese korku salan büyücüyü alt edip şehirlerini kurtarmaya karar vermişler. Çıktıkları zorlu yolculukta hem renkleri bulacak hem de kendi güçlerini keşfedeceklermiş.

Esra Çanlı

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech