Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bunu yapan katil serbestçe geziyor!

Ayvacık’ta sokak köpeklerinin saçmalı

Ayvacık’ta sokak köpeklerinin saçmalı tüfekle ve falçatayla öldüren bir caniye hiçbir yasal işlem yapılamıyor. Bu katliamı yapan vicdansız ise hala sokaklarda elini kolunu sallayarak gezmeye devam ediyor!

Feryal Baran isimli bir hayvansever, Ayvacık’ta yaşanan bir katliamı gözler önüne serdi. Baran’ın iddiasına göre sokak hayvanlarını saçmalı tüfekle vurarak ya da falçatayla karınlarını deşerek öldüren bir vicdansıza henüz hiçbir cezai işlem uygulanmadı. Bu katliamı yapan kişi, şu an sokakta, parklarda; çocukların yaşam alanlarında elini kolunu sallayarak geziyor!

SESSİZ KALIRSANIZ SIRADA SİZ VARSINIZ!
Baran ise bu vicdansızlığın bir an önce son bulmasını talep ederek isyanını şu sözlerle dile getiriyor: “Çanakkale’ye bağlı Ayvacık ilçesinde bir psikopat var. Düzenli bir şekilde ateşli silah ve saçma ile tüfekle, olmadı falçata ile okulun önünde, meydanda, apartman bahçesinde, yani meskun mahallelerde sokak köpeklerini vurmakta yaralamakta… Ve maalesef elini kolunu sallayarak dolaşmakta… Çünkü hala kahrolasıca yasa çıkmadı. Çünkü hayvana işkence suç değil, kabahat kapsamında… Utan Türkiye! Sessiz kalırsanız psikopatın kurşunu sizi, değer verdiklerinizi hedef alacak!”

Esra Çanlı

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech