Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Önce Seminer Sonra Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu, girişimciler bilgilendirme seminerine katıldı. Kurul üyeleri, seminerin ardından Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nu da ziyaret etti.

ÇTSO’nun haberine göre; TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komite Başkanı Birce Bilici Şimşek, komite üyeleri Atiye Laçin ve Duygu Aktürk, 10-11 Şubat 2020 tarihleri arasında TOBB  İkiz Kulelerde düzenlenen bilgilendirme seminerine katıldı.

Seminer ile ilgili bilgi veren Başkan Birce Bilici Şimşek, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı tarafından genel ekonomik gelişmeler ve Türk dış politikası hakkında bilgilendirmek amacı ile düzenlenen seminerin faydalı olduğunu hem bilgilendirme, hem de 81 İldeki kadın girişimciler ile bir arada olma fırsatı yakaladıklarını belirtti.

TOPLANTIDAN SONRA İSKENDEROĞLU’NA ZİYARET
Komite Üyeleri, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nu da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Gerçekleştirilen ziyarette TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komite Başkanı Birce Bilici Şimşek, Komite Üyeleri Atiye Laçin ve Duygu Aktürk hazır bulundu.

Başkan Şimşek “Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na Kadın Girişimciliği desteklemek için gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmalarımızdan, ayrıca Mart ayında planladığımız Konferans ile ilgili programdan bahsettik. Sayın Vekilimizin çalışmalarımıza gösterdiği ilgi bizleri son derece mutlu etti.” dedi.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, “Kadınlarımız için yapacağınız çalışmalarda ve projelerde sizlere destek olmaya hazırız.” diyerek gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech