Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köpek katillerinden hesap soruldu mu?

Geçtiğimiz Ocak ayında Geyikli’de

Geçtiğimiz Ocak ayında Geyikli’de 20 köpeğin belediye personeli kişiler tarafından vahşice katledilmesinin ardından Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu “Konunun takipçisi olacağız” demişti. Kamu vicdanı ise takibin neticesini merak ediyor; “Köpek katillerinden hesap soruldu mu yoksa daha ne bekleniyor?”

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Ocak ayında Geyikli’de 20 sokak köpeğinin vahşise katleden üç belediye çalışanı ile ilgili açıklama yaparak “Şahsım bu olayı gurur meselesi yapıp ve can dostlarımız için verdiğim mücadeleyi kim gölgelemek istiyorsa babamın oğlu olsa bulacağım diye ahdettim. Şu an olay yüzde 99 çözülmüştür. Konu jandarmadadır. Milli parklardan gelecek rapor beklenmektedir. Bu üç personel resmi ifadededir. Kendileri olay sonuçlanıncaya kadar açığa alınmıştır. Olay da yargıya intikal etmiştir. Geyikli Belediye Başkanlığı olarak bu konuyu sonuna kadar takip ettik ve takipçisi olacağız. Kamuoyuna saygıyla arz ederim. Hiçbir şahıs bu saatten sonra Geyikli’de böyle bir şeye cüret edemeyecektir. Edenler karşısında bizi bulacaktır” İfadelerini kullanmıştı.

Olayın üzerinden geçen 2 haftanın ardından ise kamu vicdanı hala sızlarken Başkan’ın ‘takipçisi olacağını’ belirttiği durum merak ediliyor; “Köpek katillerinden hesap soruldu mu yoksa daha ne bekleniyor?”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech