Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karabiga’da uyuşturucu operasyonu

Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler,

Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, ‘Uyuşturucu Madde Kullanma ve Bulundurma, Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul etmek (TCK-191) ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet’ suçundan bir kişiyi gözaltına alırken ele geçirilen 1 adet kurusıkı tabanca, 3 gram kenevir tohumu, 1 adet oluklu sustalı bıçağa el konuldu.

İl Jandarma Komutanlığı’nın haberine göre; Geçtiğimiz günlerde yapılan bir ihbar neticesinde, Biga ilçesi Karabiga beldesinde N.Ş. isimli şahsın uyuşturucu madde kullandığı ve satışı yaptığı bilgisi üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Karabiga Jandarma Karakolu ile yapılan çalışmalar neticesinde; Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek ardından alınan talimat doğrultusunda harekete geçildi. Yapılan operasyonda N.Ş isimli şahsa ait Karabiga beldesi Kocagür köyündeki ev ve eklentisinde yapılan arama neticesinde 1 adet kurusıkı tabanca, 3 gram kenevir tohumu, 1 adet oluklu sustalı bıçak ele geçirildi.

Ekipler, operasyonun ardından Cumhuriyet Savcısının talimatı ile malzemelere muhafaza altına alırken, şüpheli N.Ş. isimli şahıs ise gözaltına alındı.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech